پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

جباری در آستانه ریاست آکادمی استقلال| ضیایی به زودی جدا می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۰۱۷۱۷
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
جباری در آستانه ریاست آکادمی استقلال| ضیایی به زودی جدا می‌شود؟
به احتمال زیاد محمد حسین ضیایی از سمت مدیریت آکادمی استقلال برکنار و مجتبی جباری به این سمت منصوب خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، طی روز‌های اخیر بار‌ها نام مجتبی جباری به عنوان مدیر ورزشی باشگاه استقلال مطرح شده است. باشگاه استقلال، اما تا کنون این خبر را به طور رسمی اعلام نکرده و صحبت از این بود که مدیران بالادستی در حال ارزیابی همه جوانب هستند تا این گزینه را به عنوان مدیر ورزشی در باشگاه استقلال معرفی کنند، اما ظاهرا ماجرا قرار است برای جباری طور دیگری پیش برود.  

بعد از اینکه حضور جباری به عنوان مدیر ورزشی در استقلال تایید نشد، خبر‌هایی درباره احتمال حضور این گزینه به عنوان مدیر آکادمی باشگاه استقلال به گوش می‌رسد. دراین باره خبرنگار شهر آرا از باشگاه استقلال کسب اطلاع کرد که مسئولان باشگاه استقلال اعلام کردند موضوع ریاست جباری بر آکادمی استقلال کاملا جدی است.  
حالا باید دید نتیجه تحقیقات نهایی درباره جباری و استعلام‌های لازم که معمولا برای انتصاب در این پست‌ها از بالادستی‌ها گرفته خواهد شد، چه نتیجه‌ای خواهد داد و البته خود جباری نیز در صورت تایید آیا قلبا راضی به کار در این حوزه هست یا خیر؟!


قبل از ضیایی باشگاه استقلال از آرش برهانی در این سمت استفاده کرد و حالا اگر جباری به این سمت منصوب شود قطعا با توجه به تجربه خود با کار در این حوزه بیگانه نیست.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->